Kusinbesök

I fredagseftermiddags kom Bia, Sara och Isa till oss. De smög in och vi upptäckte dom inte förrän de var halvvägs upp i trappan, haha. Vi satt på Bellas rum och hade kafferep med Pippiservisen! Tur att vi visste att de va på ingång annars hade vi og blivit rejält rädda och satt låtsaskaffet i halsen! :)

Vi har haft en supertrevlig helg om än lite kort. De åkte mot Arlanda tidigt imorse, innan ens Bella hunnit vakna, för de ska på en efterlängtad sol- och badsemester på Rhodos. Avis? Lite då! Fast hela vår sommar har ju iofs varit en enda charter med så vi klarar oss nog.

I fredags lekte vi ute på vår lillgata med skateboard, springcykel och trehjuling. Isa bemästrade alla och ja, Bella försökte iaf! De leker så fint ihop och Bella är verkligen löjligt förtjust i sin kusin. Så pass att vi vuxna ibland fick freda Isa från tjat och kramar!

Vi grillade och åt utomhus i fredags men det blev rätt kyligt så vi gick in efter vi ätit. Bella och Isa badade badkar tillsammans både fredag- och lördagkväll och hade det busigt och mysigt med hinkar, spadar och ankor.

   
    

På lördagen sov Bella till 7.30 (!!) men vi var ändå på språng kring 10 och styrde kosan mot Södertälje även denna dag. Södertälje är så lagom motför att åka in till stan då man har tre barn. Då ska man i så fall planera en heldag efter barnen; typ Grönan eller så, men att bara gå runt i stan är ju inget för dom än på några år. Men vi längtar till första barnpassingen för båda barnen så jag och Pontus kan göra stan en kväll framöver! ;) Men nu åkte vi alltså till Södertälje och besökte Torekällberget, igen. Barnen hade jättekul bland getter, kor och hästar. De hoppade i hö, showade på scenen, lekte i lekpark och åt lunch på restaurang. Ja, det gjorde ju vi med för den delen. Alla hade verkligen superkul hela dagen och vi hade grymt tur med vädret. Kom några lätta skurar men precis då vi kom innanför dörren så öppnade sig himlen och det vräkte ner.  Men då var vi ju hemma så!

Till middag blev det hämtpizza som avrundades med läsk och snacks. Haha, supernyttigt verkligen, men så gott!

Imorse smög gästerna upp strax innan 05 och åkte mot Arlanda och senare Rhodos. Vi har spenderat dagen ute med grillkorv och lekpark. Bilder från det i nästa inlägg, inkl bilder på Molly, hör och häpna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback