Roligt besök!

Idag har jag haft besök av två kära gamla kompisar från högskoletiden i Jönköping! Båda har numera barn så det blev fullt med barn här; fyra härliga tjejer som är 15 dagar, 8 veckor, tre månader och två år! Direkt efter ÖF gick vi hem och hann inte vara hemma länge förrän sällskapet kom. Vi åt lunch, fikade och gick till en lekpark. Det senare för att få luft och för att Bella skulle få göra något roligt. Det är verkligen svårt att få henne att roa sig själv inomhus. Hon vill bara göra två saker då 1) hoppa i sängen 2) kolla på "Pippi" på dvd. Skulle så gärna vilja att hon kunde leka lite själv men nä, det är svårt. Går lite lättare om vi är på hennes rum såklart men tre vuxna och tre bebisar + Bella är lite svårt att stuva in på bekvämt sätt i hennes rum. Vi har ju massa leksaker nere men det duger inte. I lekparken hade hon dock roligt men sena eftermiddagen och kvällen hemma blev mest bara gnällig och trotsig. Höll dessutom på att göra en riktigt otäck vurpa nerför barnstolen då hon reste sig upp och försökte sätta sig på ryggstödet. Hon höll verkligen på att trilla rakt bak men Pontus, som att brevid med Molly på armen, fick tag på en hand i sista sekunden. Fy, skitotäckt! Efter det var inget riktigt bra. Blev väl rädd såklart och så lite trött men ändå inte fysiskt sovtrött på det...

Dagen i övrigt var iaf superrolig och det var så kul att träffa tjejerna och deras tjejer! ÖF var en hit som vanligt och Bella gillar verkligen att vara där. Sångstunden är hennes absoluta favorit överhuvdtaget i hennes liv just nu tror jag, haha. Då alla andra barnen och deras föräldrar gått sa båda lärarna att de var så imponerade över henne och att de inte kan sluta titta på henne under sångstunden. Hihi, japp, stolt mamma! =)

Pontus håller på att lägga Bella nu och det har tagit snart en timme! Hon ville själv lägga sig men som sagt hon var nog snarare mer less på sig själv än vad hon egentligen var trött. Jaja, nya tag imorgon! Nu kom Pontus ner så nu blir det lite häng oss vuxna, och Molly, emelllan. Kaffe, TV, prat om dagen och kanske lite popcorn senare?
Kommentarer
Postat av: Maria

usch vad otäckt med (nästan)vurpan... kanske läge att ta bort bygeln? (eller det kanske redan har gjort)

2010-08-12 @ 15:59:12
Postat av: Josefine

Men OJ så söt Molly är! Vilken kvinna du är Lina.GRATTISKRAMAR till er alla fyra. Så häftigt!!Massa glada helgkramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback