Den 10 mars får vi titta på Polarn!

Då är det dags för ultraljud, ska bli så sjukt spännande men jag kommer vara så nervös, precis som med Bella. Vi måste ju åka till Östersund för det så det är lite ironiskt då det står i kallelsen att undersökningen tar max 30 minuter då det för oss tar en hel dag, haha! Men det kan ju bli trevligt med en dag i stora staden, såklart.

Annars då? Jo här är det massa fuderingar kring flytt. Bland annat hur vi ska flytta familj + bohag då Pontus måste vara i Stockholm på fredag 23/4 men lastbilen troligen inte kan gå förrän lördag...så jag och Bella måste ju vara kvar till dess men med hjälp av familj och släkt ska det nog fixa sig. Sen är det småfunderingar av slaget "hur trollar man bort en stor och ful stereo från 90-talet som är Pontus favoritsak och som har något så exlusivt som LP-spelare?" Haha, ja det är högt och lågt här på kvällarna nu! Pontus filar på ritningar på köksöar och jag funderar på hur vi ska fördela familjen på tre sovrum i två våningar. Men allt går och allt löser sig, det gör det alltid för oss, helt fantastiskt faktiskt!


Kommentarer
Postat av: Maria

Men oj vad tiden går fort! Redan UL, vad roligt och spännande! Visst är det så med andra barnet, att tiden flyger iväg och man hinner inte riktigt reflektera, som med första barnet när man hade totalkoll på allt:)? Inte sagt att det är mindre fantastiskt för det, bara annorlunda! Ska ni försöka ta reda på könet denna gång? Vi längtar efter kusin nr. 5:)

2010-02-17 @ 11:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback