"Du bara jobbar och sover"

Det sa Pontus för någon dag sedan till mig och ja, det stämmer nog. Har inte på något sätt jobbat massa övertid eller så men då jag väl jobbar är det så intensivt. Folk, folk, folk! Men detta är ju också första stora anstormningen i fjällen, blir nog lite lugnare någon vecka nu.

Men lite annat har vi gjort iaf! På nyår var vi i Vemdalen med några kompisar och lite annat löst folk, haha. Eller ja, alltså kompisars kompisars och så vidare. Det var väldigt trevligt även om det precis som jul blev kort men intensivt då jag bara var ledig just på aftonen. Vi var elva vuxna, Bella, två hundar och en katt. Bella trivdes som fisken i vattnet och var så duktig hela dagen och kvällen! Gick runt och charmade alla, åt chips (jaja, bara nyår en gång per år...), matade hundarna fast hon inte fick pga deras känsliga magar... Vid 19 somnade hon som vanligt och sov hela natten. Eller iofs så hörde Pontus henne vid 22-tiden och gick in och kollade i rummet. Då hade hon lyckats resa sig på alla fyra med sovsäcken över sig och var förmodligen helt disorienterad. Men hon sov så Pontus kunde lägga henne till rätta igen. Vid 01.30 la jag mig och då fick Bella sova med mig resten av natten, alltså 4,5 timmar till. Jodå, visst var man lite trött då. Pontus la sig vid 03 så han sov tre timmar innan vi smög upp, packade ihop och åkte hem för att jag skulle jobba. Kort men intensivt som sagt! =)

Sen har jag jobbat igen och Pontus och Bella har varit hemma på jullov. Det har ju varit så jäkla kallt men igår och idag kunde de äntligen vara ute så idag var de uppe i Ramundberget hela dagen. Först lekte de i Lill-Ramis (som Bella har säsongskort i tack vare att jag är anställd) sen åt de medhavd lunch hos mig (Rudolf är också värmestuga) och sen åkte de en mil längdskidor. Bella hade sovit gott i pulkan och Pontus hade njutit av strålande vackert väder och frisk luft efter några instända dagar. Sen avslutade de med lite innelek på Lill-Ramis inna de åkte hem. En heldag som hade passat de båda ypperligt! Bella hade varit glad och nöjd hela dagen och var även det då jag kom hem på eftermiddagen. Så kul!

Igår var vi på middag hos grannarna, var så himla trevligt! Självklart blir jag ju extra trött då man slöar ihop i soffan så det var skönt att få socialisera sig lite. Eftersom vi bor i samma villa så la vi Bella, satte på babyvakten, tog med vår del ner till dom och njöt sedan av lite vuxenumgänge. Eller ja, de har ju en kille på tre månader men han var nöjd bara han fick vara med. Var faktiskt där till 23.30 och slumrade inte till en enda gång! =)

Nu ska jag surfa lite till, sen lite TV, lite kortspel med Pontus och sen bok och sova, hihi, skönt!

Kommentarer
Postat av: Maria

Låter som ni haft det bra över nyår, skönt att P varit ledig med Bella då. Heldagen i Ramundberget lät ju bara för härlig!! Har ni bestämt er för om ni kommer till Sundsvall nåt än?

2010-01-04 @ 20:25:40
Postat av: Maria

Låter som ni haft det bra över nyår, skönt att P varit ledig med Bella då. Heldagen i Ramundberget lät ju bara för härlig!! Har ni bestämt er för om ni kommer till Sundsvall nåt än?

2010-01-04 @ 20:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback