Första bajskatastrofen! :)

Imorse fick vi verkligen bevis på att den "riktiga" mjölken runnit till. Molly lyckades nämligen bajsa ner en blöja, sovpåse, frottéhandduk och lakan. Gulbrun röra överallt. Inte illa av en fyrakilosklump! :) Självklart pratade jag i telefon och Pontus och Bella hade bråttom till en lekdejt. Men Pontus tog det akuta så städade jag sen, haha. Bella tittade gela tiden nyfiket på, såklart. Hon står ibland på sin toapall och tittar på då vi byter på  Molly och ibland hämtar hon en docka och gör likadant. Sötunge!       

Inatt sov vi alla super, ingen lämnade sängen mellan 23.45-6.30! Snart dags för Molly att vänja sig in i längre pass i spjälsängen dock. Jag och Pontus sover så mycket bättre då och Bella har alltid (knack knack) sovit i egen säng. Även hon ska få en ny rutin och en ny säng. Vi köpte en växasäng på tokrea i somras och tänkte spara den till jul typ men nu då hon vill ha oss så nära då hon ska sova så blir det byte nu. Sagor och snack till en början ända till hon somnar men sen ska vi fasa ut det och lära om henne att somna själv igen. Det är iaf målsättningen! 

Att få Molly har fått oss att ytterligare inse hur otroligt duktig och underhållande Bella är. Hon älskar att känna sig behövd och showar gärna, eller gör oss tjänster som att hjälpa till att duka. Hon har nyss lärt sig twista och ni kan ju tänka er hur söt hon är då hon ställer upp ena foten på tårna och vickar på rumpan till musik! Musik är förövrigt väldigt intressant och någon gång varje dag pekar hon på stereon och så ska vi dansa! Musiken får gärna vara lite snabbt rockig, just nu är vi inne på Ryan Adams :)                

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback