Fortsatt skön semester

Har inga direkta nyheter, fast det har jag väl å andra sidan aldrig, haha. Bloggen är ju snarare någon sorts dagbok, om än ganska privat fast personlig och detaljrik?

Hur som helst så är vi ju fortfarande hemma hos mamma och pappa i Sundsvall och hela familjen trivs utomordentligt här! Bella är utomhus från ca 7-19 (har haft helt overkligt bra väder) och verkar så nöjd med att ha mig och Pontus runt sig hela tiden och dessutom två till, det vill säga mormor och morfar. De har haft semeter denna vecka för att vara med oss men nu kommande jobbar de. Känns bra, alldeles lagom. Nu till veckan ska vi försöka hinna träffa lite vänner och bara ha semester vi tre. Får passa på innan vi blir fyra, bara en månad kvar nu ju! =)


  
Mirabelle har inte velat haft puffarna på sig men för någon dag sedan på Himlabadet hade hon dom en stund och flöt själv en bit från Pontus! Naturligtvis blev det pusskalas och sen belöning i form av lek i trappan utan puffar vilket är roligare!

 
Något röd, svettig och svälld men grymt lycklig och glad då vi var på väg på barnfri finmiddag!

   
Mina babes; finaste i världen! Och jodå, den mindre ska gå på Festis detox efter semestern...


Höjdpunkterna (finns absolut inga bottennoteringar) senaste tiden är middagen med mamma, pappa och Pontus ute på Vindhem i fredags. Undebart väder, fantastisk mat, superservice och bästa sällskapet! Bella var hos Marcus och Maria och Tuva och Nora och det hade gått hur bra som helst! 4,5 timmar var hon där och hade varit nöjd och glad hela tiden. Jätteroligt! Var första gången hon blev "barnvaktad" av någon annan än farmor och farfar och mormor och morfar, och även det är ju rätt ovanligt eftersom vi inte bor i samma stad... Duktiga tjejen och duktiga bror med familj! =) Var helt underbart att äta god mat i fin miljö i lugn och ro! Vi tänkte inte på Bella en sekund men det var ändå en perfekt avslutning på kvällen att få hämta en glad (om än lite trött) unge och få höra att allt varit så bra.

En annan höjdpunkt är gårdagen då vi var ute vid havet, Bergafjärden, hela dagen. Bia med familj var också där och Bella har blivit förtjust i kusin Isa denna semester så det var jättekul. Dessutom var det runt 30 grader hela dagen så det var så underbart att vara vid havet där brisen svalkade skönt.

Ikväll har vi varit hos mormor och morfar och ätit middag och sedan hos Sara, Bia och Isa då Sara hade födelsedagskalas. Var mycket trevligt båda tillställningarna.

Vädret verkar fortsätta vara fint och soligt så imorgon blir det nog bad igen! Härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback