Solig dag

Dagen började 06 med att Bella ropade och hade kissat igenom blöja, pyjamas och bäddmadrass. Stackarn! Hade nog inte sovit så mycket längre ändå och trots kall rumpa var hon på ett strålande humör! Vi kollade på "bomba", drack välling, lekte och gjorde frukost innan vi väckte Pontus som hade sovmorgon idag då han ska vara ute i skärgården till imorgon och hålla föredrag.

Efter frukost gjorde vi oss i ordning och hoppade in i bilen alla tre. Vi skjutsade Pontus till pendeln och sen åkte vi direkt till Hågelby Park där det firades Öppna förskolans dag! Alla ÖF:s i hela Botkyrka kommun var där så vi var nog uppåt 200 pers kanske? Det var samling på gräsmattan kl 10 och alla med bebisar kunde lugnt och stilla sitta på fina filtar och äta medhavd fika och njuta av solen men vi med barn med spring i benen fick glatt undersöka lekpark, fontäner, djurhagar och grusgångar både en och tre gånger innan det blev en snabb lunch innan sångsamlingen. Det var verkligen jättekul att ha "allsång" med massa barn och deras föräldrar. Bella var inte riktigt lika fokuserad som hon brukar men det är väl inte så konstigt. Hon satt eller stod vid mig hela tiden iaf och gjorde sina absoluta favoritsånger men sen var det mycket annat att titta på.

Efter sången satt vi ytterligare en liten stund på filten. Jag hann få i mig en macka och Bella lite yoghurt innan vi skulle ut och undersöka igen. Vid 12 började hon dock bli trött så vi tog bilen hem. Hon somnade på vägen och sover än. Sweet! Jag satt ute dryga timmen och solade men nu är jag inne och ser Bevvan, haha. Man ska ju inte sola då det är som varmast säger dom ;0)

Ikväll och inatt är vi alltså solo men det känns bra. Måste fundera ut vad vi ska fördriva eftermiddagen/kvällen med bara. Funderar på att ta pendeln till Huddinge och den jättefina lekparken som finns där. Tar ju kanske 20 min bara...Om hon äter mellis innan vi åker så klarar hon sig ju till middagen utan problem. Blir väl lite gnäll på pendeln som vanligt men det är bara att härda :0)Jag och Molly jobbar på brännan medan storasyster ligger och snusar i skuggan.
Kommer en mer traditionell magbild snart kanske?


Kommentarer
Postat av: Fröken Richter

När är det lillsyrran kommer?

Just det! Jag måste fråga.. jag ser massa skräptecken i dina inlägg och det gula har blivit grönt. Är det bara hos mig?

Postat av: Lina

Molly är beräknad till 3/8. Hm, det gröna är frivilligt men fult, haha. Tecknen har andra också sagt till om så jag kanske måste ta bort det gröna? Det verkade dyka upp samtidigt. Men om du uppdaterar så försvinner det va? Så är det för mig iaf.

2010-06-02 @ 21:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback