Mirabelles första motortävling

Nästan hela min barndom har handlat om motorer, depåer, hörselkåpor, grillade hamburgare och pommacregn. Haha, ja alltså min familj har alltid hållit på med motorsport. Det började samma år som jag föddes, 1983 köpte pappa sin första folkracebil och sen har det varit folkrace, rallycross, rally, roadracing, lite skoter...Personligen tvärlessnade jag så där kring tio-tolvårsåldern men pappa och bröderna (och mamma som support då) håller fortfarande på, eller inte pappa då om man inte räknar som support och sponsor =). Min ena bror, Tobias, stod faktiskt som segrare i Rally SM i sin klass 2003 så ja ni förstår att det är rätt stort det här med motorer i min familj, även om barn och sånt gjort att de inte kunnat satsa som förut.

Nuförtiden tycker jag egentligen rent principiellt att det inte är försvarbart att syssla med motorsport då vi har de miljöproblemen vi har men ja, blod är tjockare än vatten eller nåt, och visst vill jag att det ska gå bra för dom. Eller som idag, så det fakiskt var SM-final i skotercross här i Bruksvallarna, då åkte jag, Pontus och Bella dit. Dels för att man måste finna sig i de nöjen som finns här men också kanske för att ge Bella en känsla av vad jag hade för barndom, även om hon såklart inte kommer minnas det här sen.

Jag kände mig väldigt hemma ändå måste jag säga även om skoter är det familjen sysslat med allra minst men motorljuden, depån, grillarna, barnen med hörselkåpor...Jodå, allt fanns där! Det var lite extra kul då en tjej jag jobbar med, Maria, var där för att heja fram sin kille Johan Dahlgren. Så självklart hejade jag och Pontus också på honom, hemmaåkare som han ju är. Iofs så fanns det någon från Njurunda men det här kändes såklart roligare. Det var faktiskt riktigt spännade och i det heatet vi såg kom han trea efter att ha blivit "tacklad" och vurpat. Ledde såklart då, trist! Men det var spännande för oss iaf! Även Bella följde skotrarna med stora ögon en stund men sen blev hundar och hamburgare med intressant, haha. Tyvärr kunde vi inte vara kvar så länge då Pontus började 12 så det blev ett rätt dyrt nöje (100 kr / vuxen att gå in + hamburgare och dricka för 110 kr) med tanke på tiden vi var där men men, kul var det!


  
 
Spännande fast hon var lite trött / pappa blev också uppspelt minsann!
/ Lunch! / Tog tyvärr inga actionkort, men ja här är några skotrar iaf, haha.


Kommentarer
Postat av: Pontus

Haha! Natural born in the Glesbygd! Skönt att hennes overall till och med ser ut som en glesbygdskavaj! ;0)

2010-03-20 @ 19:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback