Syskonvagn

Oj vad vi har funderat; syskonvagn eller kanske inte alls (babybjörn, gåbräda...), Phil & Teds, UJ, Easywalker, Babytravel Dublin...

Nu tror jag vi har bestämt oss! Easywalker verkar super men då Babytravel är mycket billigare men nästan likadan (?) så blir det en sån! Först var jag inne på en P&T, speciellt efter det blev klart att vi ska flytta till Stockholm. Tänkte att det skulle vara smidigt med en nätt vagn på pendeln, tunnelbanan och bussar och så men ju mer jag tittade och läste desto mer skeptiskt blev jag. Först och främst så verkar de sååå små (jo, har ju såklart att göra med smidigheten) men det passar nog inte våra barn. Bella är ju stor och det kanske Molly också blir? Finns ju knappt någon plats för fötter och ben och på vintern måste det bli hur trångt som helst med overall/åkpåse.

Så det får bli en Babytravel! Är dock besviken på Babyproffsens produktfakta, hittar inga mått eller liknande? Vi måste ju göra oss av med en bil (har två just nu då det skiljer tre mil mellan våra jobb 0ch vi jobbar väldigt olika tider. Och nej, kollektivtrafik finns inte här.) Rent logiskt verkar ju Volvon vara det bästa valet att behålla men kära våfflan börjar bli lite sliten och det känns så surt att göra sig av med Renaulten som är så fin! Frågan är om en syskonvagn får plats i den? Det är en liten Renault Megane... Och om vagnen får plats så blir det iaf ingen plats över till packning om vi åker lite längre...Och får två bilstolar plats? Haha, massa att tänka på!



Kommentarer
Postat av: Jennie

Här känner jag att jag kan ge lite bra tips! Vi har babytravels vagn o den är jättebra, ska funka bra att ha med på bussar o tåg, vi använder oss av insatsen till den gamla vagnen, vilket funkar utmärkt, men hårdliften som man kan köpa till är såklart mycket bättre då barnet ligger mot föräldern. Denna vagn tar inte mer plats i bilen än vår kombivagn som Wilma åkt i, men om ni vill testa så kom å häla på när ni kommer hem nästa gång så kan ni prova i er bil. Skulle inte klara mig utan syskonvagn, Wilma är duktig på att knata på själv, men ska man gå lite längre så är den oumbärlig. Vad gäller bilstolar så har vi själva stora problem, måste ha ny bil, bägge barnen bak å ingen plats för mig i framsätet är problemet i vår bil... Krångligt när man har 2 barn som måste sitta bakåtvända.

Oj vilket långt inlägg... ring om ni vill ha lite tvåbarnstips!!

Kram

Postat av: Katarina

Hej! Den vagnen har vi med. Köpte aldrig liggdelen, den används ju bara max 4 månader. Tog en annan lift ist, billigare så också. den tar mindre plats i bilen än våran Teutonia. Vi är ute och ränner varje helg med packning och det går kanon. Vi har en V70. Nu är lillan över året så båda barnen (storasyster 3år) har stora bakåtvända stolar. En stol fram o en bak. Funkar kanon! Och då är vi långa hela familjen, men benen får plats ;) Ska testa att ha båda bak nåt tag men utan garage och snöig vinter så har vi inte haft lust att stå ute och skifta dem.

Säg till om du vill ha mer info!

Lycka till med allt!

2010-03-23 @ 21:21:22
Postat av: Caroline

Kikade på Hemnet på bostadsrätter i Sthlm och såg att i Hässelby Strand finns det en gata som heter Mirabellbacken =)

Ni kanske skulle köpa en lägenhet där...

2010-03-30 @ 09:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback