BBM vecka 30

Japp, idag var det dags att gå till barnmorskemottagningen igen. Var ju sådär sist. Jag uppfatatde barnmorskan som oförsteånde inför Bella och det tog sån tid då saker som "var rutiiiiin i Stockholm" inte fanns med i min journal från Funäs. Tyckte mest hon såg ner på min absoluta favoritbarnmorksa någonsin (Lisa i Funäs) och jag blev irriterad och lite stressad då Bella inte tyckte det var så kul att vara där över 45 minuter!

Idag var det mycket bättre! Besöket gick på max 15 minuter då det bara var det vanligaste som kollades; blodtryck, hjärtljud, läge, mått. Bella satt nöjd i vagnen hela tiden. Skönt! Då vi lyssnde på hjärtljuden höjde barnmorskan ljudet och pratade lite med Bella om bebisen. Skönt att se att hon tycker om barn på utsidan med... Bella lyssande och skrattade lite osäkert, på samma sätt som hon skrattar då katter stryker sig efter henne. Rätt underhållande men helt oförståeligt, haha.

Det var första gången Mollys läge kollades idag. Just då låg hon med huvudet neråt men troligen kan hon rotera fullt fortfarande. Barnmorskan visade hur jag själv kunde känna hennes huvud och jajks va coolt det var! Rätt stor knöl, långt ner i magen! Hon är rätt stor nu, nästan 40 cm och fötter som är cirka sex cm långa! Inte undra på att magen ibland reser sig flera centimeter då jag ligger ner! =)

Bella fick äta där innan vi tog pendeln hem igen och då hon åt satt en tjej och ammade sin två veckor gamla dotter och då hände något magiskt! Bella pekade på bebisen och jag sa "ja, liten bebis" och då pekade hon på min mage! Wow! Kanske kanske förstår hon lite, eller iaf så har hon "lärt" sig, även om hon inte förstår innebörden.  Sött var det iaf!

Nu vaknar nog Bella strax från lunchluren sen blir det mellis och utelek. Har dammat och plockat lite så planen är väl att dammsuga med... Pontus jobbar "sent" ikväll då de ska ha middag med Lärarförbundet så vi blir solo till 20 ungefär. Rätt mysigt då det inte är jämt!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback