Fredag, redan?!

Den här veckan har gått superfort! Till stor del känns det nog så för att Pontus var kompledig i måndags men jag har också gjort massa roliga saker de resterande dagarna. I tisdags och onsdags (och måndags och idag!) var vi på Öppna Förskolan. Både jag och Mirabelle trivs så bra där och det är så skönt att "göra något", eftermiddagen går mycket lättare då på något vis. Så vi är alltså på ÖF på förmiddagen och sen leker vi ute på eftermiddagen oftast.

På torsdagarna är ÖF stängt så igår var vi fyra föräldrar som åkte till Rådsparken i Huddinge. En superfin lekpark som dessutom inhyser en 4H-gård. Alltså lite djur och så där. Dessutom finns micro och toaletter så det är verkligen barnvänligt! De har även en skejtpool så Pontus har sagt att han ska ta med sig brädan dit nångång. Haha, gammal man gör så gott han kan?!

Det var en väldigt trevlig förmiddag iaf. Glada barn, fint väder, avslappnade och trevliga föräldrar. Bella blev supertrött och sov tre timmar och femton minuter!! Haha, det är verkligen länge, även om det faktiskt händer att hon sover kring tre timmar då och då men det blir mer och mer sällsynt. Men just igår passade det bra för på kvällen hade vi nämligen finbesök här från Funäsdalen! Jocke, Johanna och Sigrid var och hälsade på (Johannas syrra bor här) och det var verkligen roligt! Blir ju rätt surrigt och snurrigt med två småtjejer som kanske mer tjafsade än umgicks men så är livet nu! =)

Idag var svärmor här på blixtvisit. Hon hade varit på jobb i Skåne och passade på att mellanlanda över dagen här inna hon flög hem till Östersund ikväll. Hon följde med på ÖF och hon höll på att börja grina då hon fick se Bella göra (ibland försöka) alla rörelser till då vi hade sångstund. Haha! Det var kul att hon ville följa med och det verkade Bella också tycka. Kallade farmor för mamma mest hela dagen så hon var en fullvärdig stand in uppenbarligen =)

Då Pontus kom hem grillade vi lamm som jag marinerat med egenkomponerad röra; soja, olja, rosmarin, vitlök och honung. Till det åt vi sallad, tzatsiki och oliver köpta över disk på Vi-butiken här i vårt område. De har så sjukt mycket roliga saker! Tänk att en "liten" närbutik har fyra-fem sorters färskt lamm, bara en sån sak! Självklart var middagen supergod och vi hann precis trycka i oss lite jordgubbar och glass innan Marie fick skynda till pendeln.

Nu sover Bella i sängen och Pontus i soffan. Han har haft en intensiv vecka med massa möten. Idag var han på möte om den framtida gymnasiesärskolan, han ingår i en referensgrupp som ska finnas som input åt regeringen! Oj, va stolt jag är!

Så, två av tre sover alltså så jag tror jag ska läsa lite. Eller kanske bada badkar? Det går ju iofs att kombinera...

Trevlig helg!Lunch ute förra helgen. Tyvärr visar prognosen mest regn denna helg...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback