Färdigtänkt

Nä, det blir ingen charter närmsta tiden. Tänkte och pratade och det är en hel del annat vi vill och ska lägga pengar på inom en snar framtid; bröllop, ny TV, lite nya möbler till vardagsrummet, lite mer renoveringsfix...Sen sparar vi varje månad med så nej nu är vi ansvarsfulla vuxna och mättar mun efter matsäck! =)

Fick en till otrevlig utgift idag; bilen blev underkänd på besiktningen. Första gången för vår fina gamla trotjänare! Men den börjar bli till åren, och milen, så det är väl inte så underligt. Var något med bromsar och lyktor, känns ju som bra grejer att fixa, haha. Har körförbud från tredje december så måste hitta en verkstad snabbt så vi tar oss hem till jul! Tur att att man får lite tid på sig iaf, vi ska ju som sagt hem i helgen med. Vi har lekt med tanken att åka tåg både nu och till jul men fan det blir krångligt med två barn. Vi vill ju kunna åka och hälsa på släkt väl där med så Mollys babyskydd måste med (Bella har en extra stol hos mamma och pappa), massa kläder, lite underhållning, våra saker...Sen vill vi ju helst ha med vagnen med även om mamma och pappa även har det, extravagnar alltså. Men skönt att ha en vagn och inte två som är alternativet då. Men jo, vagnen skulle vi ju kunna skippa men sen så åker vi ju hem först för namngivning och sen för jul vilket innebär ännu mer saker med oss hem i form av presenter. Jaja, en dåres försvarstal så här i miljökristider kanske.

Nu har liten vaknat och ligger här och vill ha lite sällskap. I eftermiddag ska vi försöka oss på att ta syskonfoton på tjejerna! Det kommer en fotograf till ÖF så hoppas de är på humör! Lite synd att Molly vaknade nu. Hon brukar sova (eller bli väckt) till starx efter 10 och sen vara vaken en timme för att sedan sova gott då vi hämtar på dagis och sen ytterligare någon timme. Hade varit perfekt idag med så hon är pigg för fotot men det löser sig väl ändå!

Nu - bebismys!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback