Vilken helg!

Måndag, fredag, måndag, fredag...Tiden går så fort nu! Men vi lyckades ha en kul helg med massa aktiviteter iaf. Började med tacos på fredagkvällen efter en riktig skitdag hemma med två barn som var ur form och ville ha 100 % av mig hela tiden, samtidigt. Molly ville helst bara äta och/eller sova på mig och Bella visste nog inte riktigt vad hon ville. Jo förmodligen att Molly kunde försvinna en liten stund så hon kunde ha mamma för sig själv. Men men, efter gråt, skrik, suckar och sen kramar av alla inblandade så var iaf dagen slut och pappan kom hem med ny energi. Skönt! Kvällen var jättemysig med en lång fikastund vid matbordet, dvs utan TV...Bella sa flera gånger "musigt" och fnissade då hon satt med kanelbulle och saft, haha.

 

På lördagen var himlen låg och det var helt grått men vi hade bestämt oss för en utflykt till Lida naturreservat och vi höll oss till planen. Då vi precis började gå på stigen i skogen så började det regna men vi knatade på och lagom till elden var igång slutade det regna. Vi grillade korv och mest bara njöt av frisk luft. Det var en "äventrysstig" vi gick på så det var massa stenar, rötter och andra hinder men Bella var så duktig och knatade på själv hela vägen upp. Inte långt, kanske 600 m men i rejäl stigning och på knöligt underlag. På vägen ner fick dock Pontus bära henne lite, sen gick hon lite osv. Väl i bilen däckade hon direkt, haha.

   
 Efter mellis var det dags för teater, premiär för Bella. Vi såg Askungen av en lokal amatörteater och visst var det lite olika kvalité på skådespelarinsatserna men det var en rolig sak att göra med henne och hon satt stila och tittade i 45 minuter (hela föreställningen. Då vi kom hem berättade hon för Pontus att "de dansade och åt ost". Haha, ja så ser Askungen ut för en tvååring!

Då vi kom hem så dröjde det bara någon timme innan Maria och Sara kom och vi åt thai take out, yummie! Mysig kväll överlag med "Så mycket bättre" och lite chips.

På söndagen blev det lunch i Tumba C. Marcus kom förbi en snabbis med för han hade varit i Stockholm över helgen och det hade även Claes och Marie så de tog med sig Bella på Lekslottet och lekte järnet någon timme, kul! På eftermiddagen åkte jag, Maria och Sara in till stan och Berns för mamagalan!

Galan började med mingel, mat och vin inne på Berns. Jättegod mat, många kändisar, fina kläder...Alles gut om det inte varit så hemskt trångt. Vi kunde knappt gå där inne så det var lite trist. Sen flyttades vi över till Chinateatern och där hölls själva galan. Annika Lantz var konfrencier och shit va rolig hon är! Även pristagarna höll bra tal överlag så det var en trevlig tillställning men vi var överens om att det saknades något. Hade varit kul med någon akt av en artist eller så. Vid 20.30 var vi hemma, nöjda och glada efter ett litet äventyr utanför hemmet =)
Kommentarer
Postat av: Maria

Tack för en trevlig helg!

2010-11-16 @ 20:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback