Äntligen blev badet av!

Har ju länge velat åkt och badat med Mirabelle i Röros (ja, närmsta varma pool ligger i Norge) men det har inte blivit av då vi inte lyckats fått med så många som kunnat åka de dagar som passat oss. Man hyr alltså hela poolen på ett rehabliteringscenter för 640 Nkr, så därför vill man ju gärna vara några stycken för att hålla priset nere. Men idag hade vi iaf lyckats samla fem familjer inkl vi så kl 10.00 bar det av mot grannlandet i väst! Nu är det ju inte direkt så långt, tre mil till gränsen och sju till Röros, så vi var framme vid 11.10 och vi hade bokat poolen mellan 11.30-12.30 så det passade perfekt. Idag var det jag som fixade Mirabelle i omklädningsrummet och det gick hur bra som helst! Vi badade typ 30 minuter och hon tyckte det var ok, varken eller liksom, haha. Hon frös lite i stora poolen först (fast det är varmt) så vi värmde oss i bubbelpoolen en stund innan vi försökte igen. Då gick det bättre och hon skrattade till och med lite!

På vägen hem från Röros stannade vi och åt lunch på Hamra Värdshus med två andra familjer, en perfekt avslutning!



  
1. Det var varmt i bubbelpoolen, därav ångan. 2. Mirabelle ser skeptiskt ut, haha.
3. Alla bebisarna chillade på Hamra Värdhus.


Pontus blev trött då vi kom hem och sov en stund, Mirabelle gosade mest.


Nu ikväll har vi klätt julgranen. Kan tyckas tidigt men då vi ju åker härifrån om en vecka för att påbörja julfirandet annorstädes så då känns det ok. Vill ju hinna njuta av den lite! Just för att vi ska vara borta nästan två veckor så har vi plastgran även i år, men den är faktiskt ganska fin. I alla fall pyntad! Precis som förra året så är det guld och silver som gäller. Gillar ju inte att ha rött i vardagsrummet då vi har en stor, grön, lurvig matta som tar massa uppmärksamhet. Då blir det bara knas med röda prylar, så de får hålla sig i köket även om det är rätt sparsmakat där med. Det häll dock kanppt på att bli något pyntande av granen alls. Då Pontus noga placerat alla de små ljusen precis rätt över hela granen och förväntansfullt satte i kontakten så lyste bara typ 1/3. Hm. Ja, man ska nog kolla innan man börjar. Jag ville absolut klä garnen idag så jag tog bilen till Ica och köpte en nya lampor, blev faktiskt ännu bättre! Bild på granen kanske kommer...

Då vi klädde granen lyssnade vi på Elvis och jisses vad Mirabelle diggade! Vi dansade med henne och sjöng med i låtarna och hon skrattade högt! Så det finns ju en möjlighet att det var dansen och det allmänna tokandet som föll henne i smaken och inte Elvis men vem vill inte att sin 4-månaders bäbis ska vara ett Elvisfan?

Nu ska vi dricka glögg och kolla på granen. Ok, vi ska nog kolla på 2 1/2 män, men ändå.

Kommentarer
Postat av: Elle

Det låter ju supermysigt som ni haft det i dag. =)



Kram kram.

2008-12-10 @ 21:13:57
Postat av: Hanna

Men åh vad mysigt nu verkar ha haft det!

Postat av: Hanna

Ja jag visar den senare haha

Du vi blir as många på lördag vi ska dit också!!

enl ledaren på kyrkis så kommer massor med folk kram kram

2008-12-11 @ 16:28:29
URL: http://www.blandvackrafjall.blogspot.com
Postat av: Jennie

Å va mysigt! Funderar på att klä granen lite tidigare i år vi med, efter nyår är man ju less på den o vill bara slänga ut allt julpynt.

2008-12-11 @ 22:27:43
URL: http://jennie77.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback