Underbar helg!

I fredags hade vi Pontus mamma, syster och hennes kille här på middag. Som vanligt stod Pontus för maten och det blev, som vanligt, supergott. Innanlår av älg stekt i ugn och skuren i centimetertjocka skivor, potatisgratäng och hemgjord sås på skyn från steken och massa grädde såklart! Supergott! Marie och Lotta hade med sig förrätt och efterrätt: lantpaté och glass med hallon. Jättegott det med! Av Marie fick vi, istället för blomma som hon sa, bebiskläder. En jättefin body i blått, rött och vitt med elefanter på och matchande blå byxor. Tack!

I lördags hade vi en skön sovmorgon som sakta fasade ut till en lika skön förmiddag via DN och brunch. Efter vi gjort lite nytta hemma åkte vi till Marcus och Maria och barnen. Vi hade bokat bord på Tandori men först skulle vi titta på kläder som Maria plockat fram till Pyret, som Tuva och Nora hade då de var pyttisar. Jättefina kläder verkligen, tack så mycket! Tandori var kanon. Jättebra mat och deras lekrum måste vara det bästa som finns för föräldrar, och de som äter med föräldrar =) Tuva och Nora var i lekrummet nästan hela tiden då de inte åt mat eller glass. Alla var nöjda och glada, perfekt ju! Vi skiljdes efter maten och vi åkte hem och åt godis och såg en dålig film. Men men, mysigt ändå!

I söndags åkte vi till torpet med intentionen att bara titta så det stod kvar, typ. Men väl där högg vi i och "öppnade" torpet för säsongen. Vi dammsög massa rått/musbajs, torkade ur kylen, skakade och dammsög mattor och kuddar, klippte gräset, krattade och byggde bänk till grillplatsen. Kul! Det var ändå tur att vi åkte upp och gjorde allt det där nu för det tog några timmar ändå. Nästa gång vi ska dit blir för att fira nationaldagen med Marcus och Bia med familjer och då hade det blivit tajt att hinna det där. De kommer nämligen på förmiddagen den 6:e juni för sillunch och sen blir det grillning och övernattning. Samma princip som inför midsommar, men då blir vi många fler och inga barn.

Tack Elle, Anki och Anna som såg till att jag kunde vara ledig den här helgen!


   
1. The torp. 2. Mössen/Råttorna har inte frusit i vinter...Stolsdyna som de gått loss på. 3. De har även ätit sterarin så hungriga har de nog inte heller varit 4. Vår, men snart sommar!




Kommentarer
Postat av: sara

säg till om ni vill låna mer neutrala bebiskläder=)

2008-05-19 @ 20:26:11
Postat av: Mi

Passa för sorkfeber då ni tar reda på efter mössen!! Massvis av lycka till med magen, ser så fint ut! :)

2008-05-20 @ 08:38:12
Postat av: Lina

Ja, jag hade handskar då jag skakade mattorna och det var Pontus som dammsög medans jag klippte gräset.

2008-05-20 @ 15:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback