Lugnet har infunnit sig

Nu har jag bestämt hur vi ska resa. Det blir det sista alternativet i förra inlägget; alltså utan vagn, Bella i bärryggsäcken och så lånar vi en vagn i Sundsvall. Skickade inte mindre än tre sms igår vid 23.30 (sorry!) till människor jag misstänkte hade vagnar till övers och visst var det så, fick positiva svar av alla tre, tack! =)

Jag vet, jag ororar mig för allt, det skulle säkert gå bra, jag skulle säkert fått hjälp osv, men det här känns bäst. Jag är nervös nog då jag ska åka tåg ensam och nu då Bella-hjärtat är med så måste jag vara så lugn som möjligt och det innebär så lite grejer som möjligt så allt fokus kan vara på henne.

Dessutom så googlade jag (allt googlas av småbarnsföräldrar idag!) "SJ +barnvagn" igår och fick fram massa skräckhistorier om vagnar som fastnat i dörrar, vagnar som inte fick plats, svettiga förldrar, skrikande barn, otrevliga konduktörer. Haha, ja det är klart att ingen kanske bloggar/familjelivar om hur enkelt och bra det går att åka tåg men...

Nu blir det så här och det känns så skönt. Jag har till och med rationalisterat bort skötväskan (har lagt allt i facket i bärryggsäcken samt tagit med en väska jag kan ha som skötväska till den lånade vagnen) så nu har jag bara en bärrygga med Bella, en väska på hjul och mig själv att hålla reda på. Skönt. Lugnt. Så nu är det så, så reta mig om ni vill men så blir det! ;0)

Nu ska jag bara njuta av midsommarhelgen tillsammans med min fina lilla familj och mina goa svärföräldrar i Östersund. Och jo, vagnen följer med dit men stannar där sen då Bella ändå ska vara där nästa helg med då vi är på bröllop, haha. Jamtli  och midsommarbuffé står på schemat iaf. Vädret verkar ju bli sådär men det gör inget, ser fram emot det ändå! Och sen Sundsvall, såklart. Längtar!

Kommentarer
Postat av: Chanida

Jag kan inte låta bli att skratta ibland när jag läser om dina bekymmer Lina, eller snarare eventuella bekymmer.. =) Hoppas ni får en trevlig midsommar och att allt går som på räls på tåget! kram /C

Postat av: Carro L

Hej hej!



Tänkte bara säga att jag är i Sundsvall (Alnö) hela veckan ensam, om du har trist nån dag och vill ses.



Kram Carro Liliequist

2009-06-21 @ 22:45:54
Postat av: Jennie

Haha, du är ju för rolig du Lina, vilka bekymmer du har!

2009-06-23 @ 17:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback