Ännu en sen kväll för unga fröken Bäckström

Hm, hoppas verkligen Bella är svår att lägga nu pga att hon varit sjuk. Igår och idag somnade hon motvilligt kring 22, efter att ha kånkats i Babybjörn och famn. Normalt somnar hon i sin säng efter läsning och sång kring 20. Ge oss vår förutsägbara bebis tillbaka! =)

Jaja, under dagen var hon iaf sitt vanliga jag och vi har haft det skönt. Gick runt sjön och kände oss grymt hurtiga. 1,4 mil blir det totalt så vi var ute 2,5 tim! Efter det åkte vi och handlade och vi (matgalna som vi är) blev överlyckliga då Konsum hade djupfrysta lammkotletter! Nu ska det grillas lamm, yummie yummie in my tummie!

Ja, det  var väl den dagen typ. Nej just ja, tidigare ikväll hade vi besök av en politiker från byn som hälsade Mirabelle välkommen till världen och byn genom att ge henne ett "Härjedalshalsband". Motivet är ett livsträd, eller ett "Yggdrasil" som är det namn vikingarna använde och som silversmeden som gjort smycket också använder. Fin gest och fint smycke!

Imorgon jobbar Pontus igen och jag ska nog hänga hos Hanna och Marcus hela dagen, men är inte säker på att de vet om det än. Men de sa här om dagen att vi alltid är välkomna så då får de väl stå för det! ;0)

Pontus jobbar nu tors, fre (till 23), lör (övernattning), sön, mån, tis (till 23). Jobbigt, men det känns som vi varit lediga tillsammans superlänge så det känns ändå ok.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är såååå välkommen =)

Postat av: lina

Skönt att hon mår bättre. Sömnen brukar nog bli lite störd efter sjuka, så var det för oss.

Såg att du frågat vart vi bor; linköping. Har bott i stockholm i flera år, men vi är östgötar från början både jag och Jimmy, så nu är vi hemma.

2009-05-14 @ 08:42:23
URL: http://linaslivmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback