Lillbäsen är sjuk

Idag var hela familjen bjuden på 30-årskalas hos Marcus, men det blir tyvärr inget av det. Mirabelle har någon form av feber/magsjuka och det vill väl inte en tvåbarnsfar ha i 30-årspresent?

Igår var hon kanske lite tröttare än vanligt men jag tänkte att det berodde på Stockholmsresan, att det kom efter liksom, så hon fick sova som hon ville under dagen och hon la sig för natten kring 20.00. Vid 23, då jag och Pontus skulle lägga oss, så stank det bajs i rummet så jag tog upp Mirabelle för att gå och byta blöja på henne. I badrummet kräks hon över hela sig och mig och ser lite dimmig ut på ögonen. Förvisso så var hon ju nyvaken men ändå. Vi tvättade henne, satte på ny blöja och pyjamas och la henne i sängen igen. Hon somnade om direkt men efter tio minuter kräks hon igen, fast mycket mindre. Upp igen för att göra om proceduren igen. Efter det la vi henne mellan oss i sängen, med ett badlakan under. Hon somnade direkt och sov gott till 05 då hon vaknade och var ledsen. Vi kände på henne och hon var varm. Gav henne vatten och lite välling som hon kräktes upp utan att det ens kommit ner tror vi och sedan somnade hon om igen. Vid 08 vaknade hon igen och var fortfarande varm så hon fick alvedon och lite mera välling som hon behöll. Vi låg i sängen och drog oss lite alla tre innan vi klev upp och klädde oss och åt frukost. Mirabelle åt lite gröt och mycket dessert, men vad gör man inte då de är sjuka? =)

Gröten och desserten verkar få stanna kvar iaf och just nu sover hon i Pontus famn medans han kollar på "Rädda menige Ryan" för 1000:e gången. Så skönt att Pontus är ledig idag och imorgon då Bella inte är i form! Jag känner att jag måste ut en sväng, trots att det blåser och är kallt. Blir nog en promenad iaf, med eller utan resten av familjen. Annars blir det en lugn dag med läsning, TV och tvättning av sängkläder/pyjamasar/mina myskläder. Jaja, är så ibland!


Mirabelle sover gott i pappas famn


Sommardojorna! Hon kan ju inte gå men sött ändå?!
De är otroligt lätta och ganska mjuka så de blir nog bra i sommar.


 


Kommentarer
Postat av: Johanna och Stina

Vartifrån är skorna? Märke? Letar som en tok efter liknande till Stina!



HA det fint!

Postat av: Maria

Stackars Bella, hoppas hon blir bättre snart! Vilken tur att hon inte började kräkas under bilresan hem från Stockholm i alla fall (huga!) Vilken mysig minisemester ni verkar ha haft, håller med om att Stockholm på sommaren är fantastiskt:)

2009-05-12 @ 14:16:58
Postat av: Sophia

2009-05-12 @ 14:59:15
Postat av: Sophia

eh.. kanske skulle skriva nått me ;).



Vad mysigt det ser ut med en sovande bebis i famnen. Det var alldeles för länge sedan Nora gjorde det. Hon är tok för rastlös.. hehe.



Hoppas i alla fall att Bella blir bättre snart. Det gör ont att se sin lilla må dåligt.



Ha de gott!

2009-05-12 @ 15:01:44
URL: http://sophiaolsson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hoppas att hon kryar på sig! Var har du köpt skorna, de ser så sköna ut1

2009-05-12 @ 15:08:05
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vilka otroligt söta skor. ^^

2009-05-12 @ 17:59:53
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: sara

majsvälling...köp det!milt för magen då dom är dåliga!!!

2009-05-12 @ 18:47:47
Postat av: Amanda

Tusen tack! det värmde! ^^



Jag tror jag ska kolla efter dessa skor. Supersöta juh! :o)



Hoppas ni får en fin kväll!

Kram

2009-05-12 @ 19:53:51
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback