Skansen väntar!

Man skulle kunna tro att 56 mil i en V40-Våffla från 1998 som snart gått 20000 mil och som vare sig har AC eller GPS skulle vara rena rama mardrömmen för en 9 månaders bebis - men så blev inte fallet! En strategisk bananpaus i Färila och en busig lunch på Max i Bollnäs var allt som behövdes för att A-barnet Bella skulle vara vid gott mod HELA vägen till Stockholm, detta trots att de virriga föräldrarna passade på att visa Bella både Kista, Järfälla, Tensta, Täby, Akalla och Wennergren center innan vi kom fram till Stockholms universitet. Ja, ett tips för alla er som ska till SU norrifrån: Skit i allt vad E18 heter! Det är lättare att hitta på Valettas bakgator på Malta utan karta eller kompass än vad det är att ta sig an E18 norr om Stockholm, ett tag var vi till och med på väg till Oslo! ;0)

Debatten gick hursomhelst bra och mor och dotter hade en fin promenadstund på Djurgården. Lina var helt begaistrad när hon kom tillbaka; hon hade lyckats fota utslagna blommor, något som känts väldigt avlägset i Funäs den senaste veckan i och med att det kom en decimeter nysnö så sent som 4:e maj! Efter middag på Taco Bar (ja man får passa på när man är i huvudstaden) och incheckning på hotellet så gick undertecknad på en spelning med Sundsvallsvännen Adrian på Stampen i Gamla stan och det var, som förväntat, riktigt bra! Adrian är vår nästa stjärna! Sveriges kanske just nu bästa refrängmelodier återfinns i den omnämndas "Endorphines" och "Up the walls", lyssna själva! [
www.myspace.com/heyrube]

Nu sitter vi i alla fall på hotellet och väntar på att Bella skall behaga vakna. Det är tydligen tröttsamt att vara på semester i Stockholm då hon tvärdäckade nu efter frukosten. Well well, more to come!

Over and out,
Pontus m familj



Banan- och kaffepaus i Färila, Hälsingland.



Trädblom på Djurgården


Bella tar en post-frukost lur

Kommentarer
Postat av: Hanna

men så mysigt ni har det!!! Avundsjuk är bara förnamnet=(, själv sitter jag ensam här i ett kallt funäs och hallå har det kommit tusselago här än ? inte uppe hos oss iaf. Kramar från en ensam mamma i en fjällvärld ca 56 mil från er

KRAM!!!

Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Där är en tävling där man kan vinna 3500:- i presentkort just nu.



Bli medlem här och få 25 gratis poäng: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-05-08 @ 15:59:19
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Pontus

Tack för en härlig semester baby! ;0)

2009-05-11 @ 16:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback