Välkomna till Tumba!

Igår blev det klart, vi ska flytta till Tumba! Närmare bestämt Lövholmen. En finfin bostadsrätt som påminner mycket om radhus i två våningar med två uteplaster, två toaletter och tre sovrum. Öppet kök/vardagsrum och mycket fräscht stort badrum och kök. Visst finns det lite fix att göra; måla om lite på både väggar och trappan, sätta upp nya fönsterkarmar här och där, någon ny taklist, ta bort av en tacky ungkarlsmöbel i köket som kanske blir en enkel köksö med arbetsyta istället...Men inget är akut och överlag känns det så fint och bra! Pontus var ju där och tittade igår och även området i sig var tydligen väldigt fint. Känns så skönt att det är klart!

I helgen har Pontus mamma varit här och sent igår kom ju Pontus och hans pappa hem från Chamonix. Idag tog vi tillfället i akt och lämnde Bella med farmor och farfar och åkte på tur till Ösjöstugan. Hur vackert som helst och jag är så glad att vi gjorde det! Nu då vi båda jobbar så är det så sällan vi har chansen att komma ut och att vi kan göra det ensamma händer ju typ aldrig. Det var överlag soligt och fint, fyra plus på fjället och vi bara njöt av det stora, tysta och vilda. Jag suger åt mig allt sånt nu så jag kan leva på det länge sedan då vi bor i storstan, haha. Är också otroligt tacksam över att vi varit så duktiga på att fota denna fantastiska fjällmiljö, i alla årstider. Självklart kommer vi att semestra i fjällen sen men så här nära kommer vi nog aldrig igen. Är så glad att vi bott här men är också så glad över att nästa äventyr väntar runt hörnet. Stockholm here we come! =)


  
 



Kommentarer
Postat av: Jeanette

Kan tänka mig att det är lite speciellt att lämna allt detta fina bakom er. Det har ju kanske varit en extra speciell tid också iom att det var här ni bodde då Mirabelle föddes! Men skönt ändå att ni känner er färdiga med fjällen och redo för något nytt, blir ju så mkt enklare att flytta då :)! Ha en bra vecka, kram!

Postat av: Maria

Vad roligt med lägenheten, grattis! Anki tipsade om den på hemnet så jag har varit in och snokat, ser ju superfint och fräscht ut! Det blir nog jättebra!

2010-02-15 @ 13:27:27
Postat av: mille

Grattis till nya lyan! =) Gud, vad spännande för er. Vilka kontraster det innebär. =) Ska bli kul att fortsätta följa era nya äventyr! Kram kram

2010-02-15 @ 19:09:48
URL: http://bokstavligentalat.blogspot.com
Postat av: Elleonora

Kul att ni fick boendet! Kanske vi kan ses när vi är i Stockholm fram över, känns liksom som att man åker dit oftare pga Peters släkt än att jag kör extra 12 mil när jag väl är hos min mamma :) Så jag hoppas verkligen att vi kan ses när vi är där nere. När flyttar ni ner då?? Och när är den lille väntad?



Kram från oss!

2010-02-15 @ 20:39:55
URL: http://elleonora.wordpress.com
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Vad kuul! :D

2010-02-15 @ 21:20:26
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Jankan

Grattis! Låter myspys! När blir ni nollåttor?

2010-02-16 @ 14:09:24
URL: http://yanie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback