Bara vi!

Idag var det lite svalare, maxade på 23, så vi tog tillfället i akt och spenderade dagen i stan. Åkte från oss vid 9.30 och var hemma igen vid 16.30. Det är lätt att spendera en dag fort då man bor här, blir ju en del resetid med men det går oftast super vilket det gjorde idag med. Pendel in och buss väl i stan.

Stora händelsen för dagen var Aquaria på Djurgården men innan vi gick dit lekte vi under några stora träd i närheten och sedan åt Bella lunch på en filt innan hon somnade gott i vagnen och vi fikade och sov i omgångar på en parkbänk med utsikt över vatten och park, haha. Soft och så skönt att bara vara vi efter tre veckor med konstant sällskap. Är ju väldigt sociala men skönt att få vara ensamma en stund nu måste jag erkänna.

Vid 14 gick vi in på Aquaria och Bella blev direkt mycket imponerad fast hon var alldeles nyvaken. Bäst gillade hon det stora akvariet som bland annat rymde hajar. Just hajarna ägnade hon inte så mycket tid åt för de simmade så högt vid ytan så hon såg dem knappt. Däremot fanns massa andra fiskar som simmade lågt och supernära rutan och det var riktigt coolt tyckte Bella! Till en början backade hon då fiskarna simmade mot henne men efter en stund verkade hon förstå finessen med glasrutan... Hon var även modig nog att krypa/huka genom en tunnel som gjorde att man kunde se fiskarna under sina fötter med!

Efter en stund åt vi mellis utomhus med utsikt över vattnet och massa båtar. Bella vinkade glatt och fick "svar", jättekul förstås! Aquaria är fint och spännande men rätt litet så besöket var över rätt fort fast vi gick allt en gång till på vägen hem. Men å andra sidan pallar nog inte en tvååring så länge heller så.

Efter god middag hemma med lax och färskpotatis gick Pontus ut för att vattna gräsmattan och blommorna men Bella hade andra planer som synes på bilderna =) 

Nu bygger Pontus CD-hylla och jag slösurfar och kollar på TV. Soft, precis som vi vill ha det nu innan Molly kommer!    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback