Det blev en dag på stranden

Idag var det riktig högsommar här så jag och Bella spenderade hela dagen på badstranden i Lida. Väldigt roligt och skönt! Bella var nöjd precis hela tiden och sov 1,5 timme medans jag pressade, haha. Så lunch, mellis och sovning (vilket iofs är standard) skedde utomhus, härligt!



Bella i grävartagen. Var riktigt modig och gick ut i vattnet tills det nådde långt över naveln!
Jag och Bella var söta ihop då våra badkläder matchar, haha. Båda är köpt på Åhléns och min är en halterneckbikini som är röd/blå/vit i stora fält. Superfin!



På vägen hem åkte vi till Colorama och köpte träolja och så gick vi en snabbis på Ica och köpte jordgubbar. Detta var risky business då Bella inte hade någon blöja. Jag räknade lite kort då vi åkte imorse och då hon bajsade var jag ju liksom tvungen att ta av henne vilket alltså betydde att hon var utan hela vägen hem och så även på Colorama och Ica. Vi var sååå nära att klara det då jag hör Bella säga "oj, oj, oj" då jag står och betalar jordgubbarna och hon vängtar alldeles efter kassorna. Jag förstod direkt vad som hade hänt och bad kassören om en mopp eller papper. Fick det senare och torkade upp den rätt stora pölen medan Bella nyfiket tittade på, haha.

Vi han bara packa upp strandväskan så kom Pontus hem och han och Bella gick upp och lekte medan jag gjorde tunnpannkaka. Tycker det är grymt svårt att få till den perfekta pannkakan men de blev iaf ok och vi hade ju färska jordgubbar och grädde till så vem bryr sig egentligen om pannkakan då?

Då Bella lagt sig gick vi ut och oljade däcket och möblerna, blev bra! Hoppas att 1) det är torrt imorgon 2) att det är sol, då vi ju ska ha middagsgäster. Sen på lördag är det ju iflyttningsfest men vädret verkar ju bli sådär tyvärr...


Kommentarer
Postat av: Marina

Nu hittade jag till din blogg!jättekul att läsa och många fina bilder har du!

kram/Marina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback