Examenskalas

Ikväll har hela familjen varit på fest! Karolina firade sin arkitektexamen genom att ställa till med finkalas hemma hos sig. Vi blev bjudna på vin (och alkoholfri cider), skumpa, massa god mat som Karro fixat själv, inkl bakat två sorters eget bröd (!), trevligt sällskap och allmänt myspys. Vi kom vid 18.30 och Bella höll ut till 20.30 utan minsta gnäll. Men för hennes och alla andras skull tackade vi för oss innan hon behövde vara övertydlig med att hon ville hem och sova =) Det tar ju en stund att transportera sig här i stan så resan hem tog väl 1,5 timme typ och på den tiden hann hon somna gott i vagnen. Då även Bella ätit massa gott hos Karro så sket vi i vällingen ikväll. Tog bara av hene jeansen och jackan och la henne i sängen i t-shirten. Hon kollade lite groggy på mig men sa inget utan somnade om direkt. Skönt!

Det var väldigt kul att vara iväg ikväll, är ju inte så ofta. Dessutom var det ju massa gamla (och en del nya, lika trevliga) vänner där och det är alltid kul att träffa dom.

Veckan har gått superfort hitills och redan imorgonkväll kommer Pontus föräldrar som ska vara här hela helgen så svisch kommer det säga så är det måndag, sen lördag och inflyttningsfest och sen onsdag och på väg till Sundsvall för två veckor semester, sen hit för ytterligare två veckor semeter och vips så kommer vi vara tvåbarnsföräldrar! =) Stina och lilla Wilma (dryga månaden) var här igår och gud vad gosiga bäbisar är! Sist de var och hälsade på var Wilma bara 11 dagar så då ville jag inte hålla henne men det var jag bara tvungen att göra igår. Så fin! Gick till och med till spegeln för att se hur det ser ut då jag bär en liten bebis. Såg stabilt ut, haha! Längtar så efter fina lilla Molly! Fast nu har jag fått för mig att barnmorskan sett fel och att det är en Laban därinne. Hon var ju övertygad men det är en del saker som är annorlunda denna gång, men alla graviditeter är ju såklart olika. Men t.ex har jag ingen hormonrand (ännu iaf) och det hade jag med Bella. Sen så rör sig ju den här bebisen mycket mycket mer. Läste att de ska sova 90% av tiden men då sover den här krabaten väldigt oroligt kan jag säga! Oj oj, blir väl kanske lite mer fart i den här än i Bella som spädis?

Bella är på väg in i något sorts tvåårstrots tror vi. Eller just ja, självständighetsträning heter det ju, tsss. Hon kan bli så sjukt arg för småsaker, verkligen slänga sig på golvet eller tokvifta med armarna och skrika/vrålgrina. Inte mycket att göra förutom att vänta ut det och sen kramas. Idag t.ex på pendeln på väg till stan så åt hon banan. Jag vet att bananen brukar ramla ner då hon ska skala, vilket hon måste göra själv...Så jag höll i bananen åt henne och då råkade den gå av så det blev en liten stump kvar längst ner. Den biten tog hon och kastade allt hon hade i mittgången på tåget samtidigt som hon skrek "neee-hej" och låtsasgrinade. Haha, det gick dock över väldigt fort och då åt hon den biten hon hade kvar iaf.

Spännande tider!


Kommentarer
Postat av: johanna

Haha, det låter precis som Rutan! Och ingenting får man hjälpa till med, aaaaallt ska hon göra själv samtidigt som hon mässar "min min min min". Gulligt och tålamodsprövande.

Postat av: Lina o Speca

Ska bli spännande med tvåårstrotsen. Spenca har inte fattat konceptet egen vilja för fem öre än..men det lär ju komma.

Lösen till min blogg är bara lina och användarnamn också.Lyckas inte få bort det där..inte meningen att den ens ska va låst..

2010-06-10 @ 11:12:31
URL: http://linaslivmoder.blogg.se/
Postat av: Lina

linaspencer var det förresten..

2010-06-10 @ 11:13:20
URL: http://linaslivmoder.blogg.se/
Postat av: Lina

Kul va Johanna! Lina, det kommer snart! =) Och du, jag kommer inte in på din blogg. Förklara igen, haha!

2010-06-10 @ 22:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback