Grattis Sverige!

Vi har haft en alldeles underbar nationaldag! Strax efter 09 åkte vi till Lida friluftsområde och där lekte vi i lekparken, spanade efter kaniner, grillade korv men framför allt badade i sjön! Eller badade och badade, varken jag eller Pontus blötte mer än benen men det enda Mirabelle hade torrt då vi klev upp var t-shirtens baksida och längst bak på solhatten! Planen var alltså inte att bada så det blev något sorts improviserat klädsim =)

Mirabelle hittade en stor sten som hon gång på gång lät sjunka till botten innan hon hämtade upp den, på djupare och djupare vatten. Till sist hade hon hela hakan i, gullunge!

Efter korvlunch satte vi oss i bilen och Mirabelle somnade såklart på direkten. Vi skulle vara i Enskede ca 1,5 timme senare så vi parkerade i skuggan, Pontus att kvar i bilen medan jag sprang in och duschade och sen så bytte vi av, haha. På så vis maxade vi Mirabelles sovtid och som en bonus fick även Pontus en liten powernap!

I Enskede var vi på ett mindre släktkalas, med släkt på Pontus sida via hans pappa. Väldigt trevligt med massa barn, fika och senare också en middag som inte alls ingick i orginalplanen. Vädret var strålande så vi var ute precis hela eftermiddagen/kvällen med. Vid 19 blev lillhjärtat trött så då åkte vi hem, nöjda och glada efter en kanondag!

Nu har Pontus målat första varvet av två på köksön så nu är den verkligen nästan klar! Ett andra varv, oljning av bänkskivorna, hörnlister och stuvning av skåpen är vad som återstår. Blir verkligen fint! Vi har ju bytt barstolarna nu med så nu står de där, i rätt höjd och allt. Tyvärr tycker Mirabelle också att de är jättefina och vill gärna klättra så det blir väl till att ställa dom i trappan (med låst grind) om jag ska duscha eller nåt... Jaja, får var värt det! Hon gillade verkligen att sitta där med, kände sig väl stor, hihi!

Nu ska vi krama ur det sista av helgen. Den har varit skoj men alldeles för kort!Kommentarer
Postat av: Farmor Marie

Nämen, vad trevligt ni verkar ha i södra Sverige, sol och bad? Själva har vi firat nationaldag med halsduk och vantar. Ja ä inte bitter...

2010-06-06 @ 22:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback