Midsommar!

Vi hade en grymt trevlig midsommar i torpet. Kom upp vid 10 på förmiddagen och installerade oss innan vi fixade sillunch som intogs utomhus i solen. Sen var det dags för Wilma och Bella att sova så då blev det allmänt soft häng för oss vuxna, skönt.

Innan Bella vakande gick vi ner till själva fallet, (med Bella i vagnen) Västanåfallet alltså, där de har hästar och ett litet café och så. Det brukar vara rätt stort midsommarfirande där men i år fanns inte ens en midsommarstång uppställd. Jaja, tjejerna var nöjda med att titta på hästar och fika lite så det gjorde inte så mycket. Det duggade lite då vi kom tillbaka till torpet och bara minuten efter vi kommit inomhus öppnade sig himlen och det började verkligen störtregna! Wilma och Bella lekte fint inne med vilket var så kul att se. De lekte faktiskt stundtals med varandra, definivit samma sorts lek brevid varandra iaf! Sen kollade de på Teletubbies (vanliga TV-sändningen funkar inte men DVD funkar som tur är) och läste lite bok tillsammans i soffan, gullungar!


   
Festis = semester / Gullunge! / Vatten är alltid lika kul / Bella och Wilma

   
Elin och Fredde / Stekare 1 och 2 / Rille och Wilma / Sillunch ute

   
Skön stil / Spännande att mata hästar! / Glader och Butter? / Middag för de små


    
Pappa och dotter / Lässtund / Grillning! / Bebismys med Saga / Armhävningstävling vid 01...


   
Pappa är bäst / -II- / Brrr, men de hoppade i båda två! / ...sen kom molnen


Bella och Wilma fick äta middag före oss så då vi åt hade de redan knoppat, skönt för oss småbarnsföräldrar som normalt äter under lite röriga former, haha. Vi grillade kött, i ösregnet med hjälp av en plastsäck och tre killar, och så hade vi en jättegod couscoussallad full med gotta! Såklart hade vi jordgubbar till dessert men då det inte finns någon frys där så blev det grädde istället för glass men det är ju minst lika gott.

Det var en väldigt lugn men väldigt trevlig midsommar som avslutades kring 01. Bella vakande vid 6.45 så det får vi ju nästan räkna som sovmorgon, dessutom drog hon sig mellan oss till nästan 7.30! =) Frukost imorse intogs gemensamt utomhus i strålande sol så vi bestämde oss för att åka till stranden en bit bort. Då vi väl hade packat in oss så hade det dock mulnat på rejält men det var ändå mysigt vid vattnet och dessutom grillade vi korv till lunch och det är ju aldrig fel!

Efter det åkte gästerna hem och vi åkte till torpet och städade ihop innan vi åkte hem till stan och mamma och pappa igen. Hann bara vara här någon timme innan Bia, Sara och Isa kom hit och stannade på middag. Isa och Bella leker väldigt fint även om Isa ibland kan bli lite avis, speciellt om mamma ger Bella "för mycket" uppmärksamhet. Trevligt med spontana middagar så där! Inte ens jag och Pontus och Bella skulle egentligen äta (hade tänkt stanna i torpet inatt med) och Bia och c:o kom verkligen in på ett bananskal då de bara skulle byta tillbaka bil med oss. Vi hade deras då den är fyrhjulsdriven vilket krävs för att ta sig upp till torpet. Verkligen på landet!

Nu sitter jag, Pontus, mamma och pappa i soffan och kollar på "An American Dream". Så skönt med semester!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Låter som en lyckad midsommar!

Älskar dina långa inlägg. De är kul läsning när man slösurfar från mobilen!

Kram

2010-06-27 @ 15:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback